Ολοκλήρωση εποτικών συναντήσεων "Ο Πυξιδούλης και η Πυξιδούλα"
ΟΜΑΔΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

Ολοκλήρωση εποτικών συναντήσεων "Ο Πυξιδούλης και η Πυξιδούλα"

Ολοκληρώθηκαν οι διαδικτυακές εποπτικές συναντήσεις πάνω στην εφαρμογή του εκπαιδευτικού υλικού «Ο Πυξιδούλης και η Πυξιδούλης στο νηπιαγωγείο», ένα πρόγραμμα πρόληψης και αγωγής υγείας με τη συμμετοχή 17 νηπιαγωγών από νηπιαγωγεία του Νομού Πέλλας.

Κατά την αξιολόγηση του εκπαιδευτικού υλικού οι νηπιαγωγοί παρατήρησαν ότι το πρόγραμμα βοήθησε στην προσαρμογή των παιδιών, ότι νήπια που δίσταζαν να μιλήσουν και να ενταχθούν στην ομάδα τους κατάφεραν να νιώσουν οικεία μέσα στο χώρο, να συνεργαστούν με τα υπόλοιπα παιδιά της τάξης και να εκφραστούν ελεύθερα ενώ τονώθηκε και η αυτοπεποίθηση τους. Επίσης δέθηκαν συναισθηματικά με τους ήρωες, έδειξαν αγάπη, συνεργάστηκαν σε ομάδες αγαπημένοι, έμαθαν να εκφράζουν τα συναισθήματά τους και κατέκτησαν να μπορούν να αναγνωρίζουν τα συναισθήματα των συμμαθητών τους.

Οι 17 νηπιαγωγοί που συμμετείχαν είναι από το 1ο Νηπιαγωγείο Έδεσσας και Πέλλας, το 2ο Νηπιαγωγείο Αριδαίας, το 6ο, 7ο και 19ο Νηπιαγωγείο Γιαννιτσών , το Νηπιαγωγείο Σωσσάνδρας, Νέου Μυλοτόπου, Ριζοχωρίου, Αψάλου και Δωροθέας.

Η συντονίστρια της ομάδας, Σοφία Συρομάχου, ευχαριστεί όλες τις εκπαιδευτικούς για τη συμμετοχή, τη διάθεση και το μοίρασμα των εμπειριών τους.

Πληροφορίες

Ημ/νια Διοργάνωσης:

Δευτέρα, 9 Ιανουάριος 2023 - 5:00μμ εώς 7:00μμ

Ίσως να σας ενδιαφέρουν :