Ολοκλήρωση Ομάδων Γονέων Πέλλας και Ραχώνας
ΟΜΑΔΕΣ ΓΟΝΕΩΝ

Ολοκλήρωση Ομάδων Γονέων Πέλλας και Ραχώνας

Την Τετάρτη 15 Ιανουαρίου ολοκληρώθηκαν οι ομάδες γονέων Ραχώνας (που συμμετείχαν γονείς και από τα Άθυρα και το Δυτικό) και Πέλλας. Οι 30 συνολικά γονείς παρακολούθησαν 10 δίωρες εβδομαδιαίες συναντήσεις.
Οι γονείς που συμμετείχαν στο σεμινάριο μεταξύ άλλων είπαν και έγραψαν στις αξιολογήσεις τους: «Θέσαμε κανόνες και όρια στην οικογένειά μας», «Ηρέμησα ψυχολογικά», «Υπάρχει καλύτερη επικοινωνία με την οικογένειά μου και ηρεμία», «Το σεμινάριο ξεπέρασε τις προσδοκίες μου», «Με βοήθησε να γίνω καλύτερη μητέρα και να έχω καλύτερη επικοινωνία με τον σύζυγο και τα παιδιά μου»
Ευχαριστούμε τη Διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου Πέλλας Αναστασία Χανού για το αίτημα και τον Πρόεδρο της Τ.Κ. Πέλλας Βαγγέλη Τσακπινάκη για τη διάθεση χώρου και τη βοήθεια που προσέφερε για τη διεξαγωγή του σεμιναρίου.

Επίσης ευχαριστούμε το Νηπιαγωγείο Ραχώνας και τη νηπιαγωγό ΈρικαΈππλε, το Νηπιαγωγείο Αθύρων και Δυτικού και το Δημοτικό Σχολείο Ραχώνας για το αίτημα δημιουργίας ομάδας γονέων, όπως επίσης και το Πολιτιστικό Σύλλογο Ραχώνας «Ευκλείδης» για την παραχώρηση της αίθουσας του Συλλόγου.

Ευχαριστούμε όλους τους γονείς που συμμετείχανε σε αυτά τα δύο σεμινάρια και μοιραστήκαν μαζί μας τις ανησυχίες και τα όνειρά τους!

Η Συντονίστρια της Ομάδας Πέλλας, Σοφία Συρομάχου, Ψυχολόγος MSc

Ο Συντονιστής της Ομάδας Ραχώνας, Χρήστος Τραμποσίνης, Ψυχολόγος
 

Πληροφορίες

Ημ/νια Διοργάνωσης:

Τετάρτη, 15 Ιανουάριος 2020 - 12:00μμ

Ίσως να σας ενδιαφέρουν :