Ολοκλήρωση ομάδων γονέων στις Αμπελιές και την Αξό
ΟΜΑΔΕΣ ΓΟΝΕΩΝ

Ολοκλήρωση ομάδων γονέων στις Αμπελιές και την Αξό

Ολοκληρώθηκαν στις αρχές Φεβρουαρίου 2 ομάδες για γονείς στις Αμπελιές και στην Αξό. Τις 10 δίωρες συναντήσεις παρακολούθησαν συνολικά 42 γονείς.

Οι γονείς δήλωσαν ότι: «Έμαθα να διαχειρίζομαι καλύτερα κάποια θέματα με την οικογένειά μου», «Έμαθα να είμαι πιο ήρεμη και να αντιμετωπίζω τις καταστάσεις με ψυχραιμία και να μπορώ να έρθω στη θέση του παιδιού μου», «Με βοήθησε το σεμινάριο να φιλτράρω ορισμένες φορές τον τρόπο δράσης μου απέναντι στα παιδιά μου», , «Να θυμάμαι να σέβομαι τους άλλους και να τους αφήνω ελεύθερους να αποφασίζουν για τη δική τους ζωή», «Συστήνω το σεμινάριο με πολύ μεγάλη σιγουριά σε όλους τους γονείς» και «ΌΡΑΜΑ, σε ευχαριστώ πολύ σε γνώρισα».

Ευχαριστούμε το Νηπιαγωγείο Αξού για την πρόσκληση και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αξού για τη διάθεση του χώρου για την διεξαγωγή του σεμιναρίου στον Αξό. Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Αμπελιών, την Εθελοντική ομάδα «Το Όραμα των Αμπελιών» και την Εκκλησία για τη διάθεση του χώρου.

Οι συντονίστριες: Μαρία Ιωακειμίδου, Κοινωνιολόγος και Σοφία Συρομάχου, Ψυχολόγος MSc.

Πληροφορίες

Ημ/νια Διοργάνωσης:

Τετάρτη, 19 Φεβρουάριος 2020 - 1:00μμ

Ίσως να σας ενδιαφέρουν :