Πρόταση Δια-δικτυακής Εκπαίδευσης Στελεχών στο πρόγραμμα Ψυχο-σεξουαλικής ανάπτυξης «Ο Ρούλης Κουβαρούλης και η Ρίτσα Κουβαρίτσα».
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Πρόταση Δια-δικτυακής Εκπαίδευσης Στελεχών στο πρόγραμμα Ψυχο-σεξουαλικής ανάπτυξης «Ο Ρούλης Κουβαρούλης και η Ρίτσα Κουβαρίτσα».

Αγαπητοί συνάδελφοι των Κέντρων Πρόληψης,

Σε συνέχεια μεμονωμένων αιτημάτων που λαμβάνουμε κατά καιρούς για εκπαίδευση στελεχών στο πρόγραμμα ψυχο-σεξουαλικής ανάπτυξης για το νηπιαγωγείο: «Ο Ρούλης Κουβαρούλης και η Ρίτσα Κουβαρίτσα», θα θέλαμε να προτείνουμε τη συμμετοχή όσων άλλων συναδέλφων ενδιαφέρονται και θα ήθελαν να το παρακολουθήσουν.

Ήδη πενήντα (50) συνάδελφοι από τριάντα τρία (33) Κέντρα Πρόληψης έχουν παρακολουθήσει την εκπαίδευση στο παραπάνω πρόγραμμα μέχρι τώρα.

Επιθυμία μας είναι να υπάρχει τουλάχιστον ένας (1) συνάδελφος από κάθε Κ.Π. ο οποίος θα είναι εκπαιδευμένος, ώστε να μπορέσει να υποστηρίξει τις ανάγκες των νηπιαγωγών στην περιοχή ευθύνης του.

Για τον λόγο αυτό προτείνουμε τη διεξαγωγή δια-δικτυακού σεμιναρίου μέσω zoom τον Σεπτέμβριο 2022 και συγκεκριμένα τις εξής τέσσερις μέρες (Τρίτη 13/9, Πέμπτη 15/9, Τρίτη 20/9 και Πέμπτη 22/9). Οι ώρες διεξαγωγής της εκπαίδευσης θα είναι 10 π.μ. έως 2 μ.μ.

Το πρόγραμμα είναι εγκεκριμένο από το ΙΕΠ και το Υπ. Παιδείας.

Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να πάρουν τηλέφωνο στο 23810 51174 ή να στείλουν e-mail στο info@kporama.gr μέχρι την Τετάρτη 31 Αυγούστου. Για περισσότερες πληροφορίες: Σοφία Συρομάχου και Μαρία Ιωακειμίδου.

Συναδελφικά και εκ μέρους της επιστημονικής ομάδας

Ο Επιστημονικά Υπεύθυνος

Λάζαρος Σιάντσης, Κλινικός Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπευτής

Πληροφορίες

Ημ/νια Διοργάνωσης:

Τρίτη, 13 Σεπτέμβριος 2022 - 10:00πμ εώς Πέμπτη, 29 Σεπτέμβριος 2022 - 2:00μμ

Ίσως να σας ενδιαφέρουν :