12ο Αντικαπνιστικό Τουρνουά Μπάσκετ
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

12ο Αντικαπνιστικό Τουρνουά Μπάσκετ

Δηλώστε συμμετοχή  μέχρι την Πέμπτη 2 Μαΐου.

 

Όροι συμμετοχής στο 12ο  Τουρνουά Μπάσκετ:

 1. Κάθε ομάδα μπορεί να δηλώσει έως δύο (2) εν ενεργεία παίκτες στη δήλωση και στο φύλλο αγώνα. Οι παίκτες αυτοί δεν θα μπορούν να παίζουν ταυτόχρονα (ένας στη πεντάδα). (Όλοι οι παίκτες θεωρούνται εν ενεργεία  από την στιγμή που έχουν αγωνιστεί σε οποιοδήποτε πρωτάθλημα : Παιδικό, Εφηβικό, Αντρικό , κορασίδων , νεανίδων, γυναικών τοπικών ή εθνικών κατηγοριών).
 2. Υποχρεωτική  εφαρμογή κανόνων Fair-Play πάνω στην εξής λογική: Κάθε ομάδα θα αγωνίζεται με ίδιο αριθμό εν-ενεργεία παικτών όσους έχει και η αντίπαλη, με επικράτηση πάντα του μικρότερου αριθμού (πχ. αν μία ομάδα έχει δηλώσει δύο και η άλλη έναν εν-ενεργεία, τότε ο αγώνας θα γίνεται με έναν. Αν μία δεν έχει δηλώσει εν-ενεργεία και η άλλη έχει δηλώσει δύο, τότε ο αγώνας θα γίνεται χωρίς εν-ενεργεία. Σε κάθε περίπτωση θα μετρά η αρχική δήλωση των εν-ενεργεία με την οποία δηλώθηκαν οι ομάδες στο τουρνουά, πριν την έναρξη του). Ο αριθμός των εν - ενεργεία θα είναι γνωστός εξ' αρχής με τις δηλώσεις,  οπότε κάθε ομάδα θα γνωρίζει σε ποιους αγώνες θα μπορεί να χρησιμοποιεί εν-ενεργεία παίκτες και πόσους από αυτούς
 3. Οι εν ενεργεία παίκτες θα πρέπει να φαίνονται στη δήλωση έτσι ώστε να αναγραφούν στα φύλλα αγώνα και να διευκολυνθεί η τέλεση των αγώνων χωρίς προβλήματα
 4. Κάθε ομάδα θα δηλώσει  αυστηρά από 8 έως 15 παίκτες.
 5. Ομάδες (αμιγώς μαθητών έως β' λυκείου) μπορούν να συμμετέχουν. (Οι ομάδες αυτές δεν έχουν τη δυνατότητα να δηλώσουν επιπλέον παίκτες εν ενεργεία μεγαλύτερης ηλικίας). Οι ομάδες αυτές πρέπει απαραίτητα να έχουν ενήλικο προπονητή.
 6. Μπορούν να συμμετάσχουν σχολικές αμιγώς ομάδες ανά λύκειο ή γυμνάσιο (Οι ομάδες αυτές δεν έχουν τη δυνατότητα να δηλώσουν επιπλέον παίκτες εκτός σχολείου εν ενεργεία ή μη ). Οι ομάδες αυτές πρέπει απαραίτητα να έχουν ενήλικο προπονητή.
 7. Η ονομασίες των ομάδων θα πρέπει να συνάδουν με το πνεύμα της διοργάνωσης.
 8. Το βραβείο ήθους θα απονέμεται έπειτα από ψηφοφορία των ομάδων και αιτιολόγηση της επιλογής τους.
 9. Όλοι οι αγώνες θα διεξάγονται με την ίδια μπάλα (οι διοργανωτές θα φροντίσουν για το «ζέσταμα» των παικτών και η διεξαγωγή των αγώνων να γίνεται με την μπάλα που θα επιλεγεί).
 10. Τα έξοδα της συμμετοχής  (Διαιτησία και Γραμματεία κλπ) τα αναλαμβάνει η κάθε ομάδα ξεχωριστά αφού διαιρεθούν με τον αριθμό των ομάδων. Μέρος των εξόδων θα μπορεί να καλυφθεί από χορηγούς τους οποίους θα αναζητήσει η κάθε ομάδα.
 11. Δηλώσεις συμμετοχής των ομάδων μέχρι Πέμπτη 2 Μαΐου. (Καμία άλλη συμμετοχή δεν θα γίνει αποδεκτή μετά τη λήξη της παραπάνω ημερομηνίας).
 12. Οι ομάδες θα πρέπει έως την ανωτέρω ημερομηνία να έχουν δηλώσει 8 παίκτες. Θα υπάρχει η δυνατότητα αλλαγής ή συμπλήρωσης παικτών έως τη Παρασκευή 10 Μαΐου. Στη περίπτωση που τελικά κάποιος από τους δηλωθέντες παίκτες δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής θα διαγράφεται από τη δήλωση. Κανείς παίκτης δε θα μπορεί να δηλωθεί πέρα από την ανωτέρω ημερομηνία.
 13. Την Παρασκευή 3 Μαΐου στις 14:00 στο Κέντρο Πρόληψης θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με τους υπευθύνους των ομάδων για την κλήρωση και τον καθορισμό των ομίλων.

 

Οι όροι συμμετοχής προέκυψαν μετά την αξιολόγηση του τουρνουά 2018 και συνάντηση υπευθύνων ομάδων στις 5 Απριλίου 2019.

 

Ο χρόνος διεξαγωγής του Τουρνουά υπολογίζεται περίπου από 27/5 έως 16/6 ανάλογα με τις συμμετοχές και τη διαθεσιμότητα του γηπέδου. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 23810 51174 με τον υπεύθυνο της δράσης, Χρήστο Τραμποσίνη. 

Πληροφορίες

Ημ/νια Διοργάνωσης:

Πέμπτη, 2 Μάιος 2019 - 3:00μμ

Ίσως να σας ενδιαφέρουν :