ΕΝΑΡΞΗ ΟΜΑΔΑΣ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΚΑΠΝΙΣΜΑΤΟΣ
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

ΕΝΑΡΞΗ ΟΜΑΔΑΣ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΚΑΠΝΙΣΜΑΤΟΣ

Δελτίο Τύπου

ΕΝΑΡΞΗ ΟΜΑΔΑΣ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΚΑΠΝΙΣΜΑΤΟΣ

Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Ν. Πέλλας “ΌΡΑΜΑ” διοργανώνει Ομάδα Διακοπής Καπνίσματος.

Απευθύνεται σε όλους τους ενήλικες κατοίκους του Ν. Πέλλας οι οποίοι επιθυμούν να διακόψουν το κάπνισμα.

Το πρόγραμμα βασίζεται σε ενδεδειγμένες πρακτικές (γνωστικό-συμπεριφοριστικό μοντέλο) και διπλασιάζει τις πιθανότητες διακοπής για όσους συμμετέχουν. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να διερευνήσουν τους παράγοντες εκείνους που τους εμποδίζουν να ελευθερωθούν από το κάπνισμα και θα αποκτήσουν γνώσεις και δεξιότητες, ώστε να διατηρήσουν την ελευθερία τους μακροπρόθεσμα.

Η διάρκεια του προγράμματος είναι 8 συναντήσεις των 90 λεπτών. Πριν την έναρξη της ομάδας θα γίνει μια ατομική συνάντηση με τον/την κάθε ενδιαφερόμενο/ενδιαφερόμενη προκειμένου να γίνει λήψη ιστορικού και αναλυτικότερη ενημέρωση για τον τρόπο λειτουργίας της ομάδας.

Η συμμετοχή στο σεμινάριο είναι δωρεάν και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Δηλώστε το ενδιαφέρον σας έως 28 Νοεμβρίου με e-mail στη διεύθυνση: info@kporama.gr  ή τηλεφωνικά στο 23810 51174. Υπεύθυνος Δράσης: Χρήστος Τραμποσίνης.

 

 

 

 

 

 

Με εκτίμηση

Ο Επιστημονικά Υπεύθυνος

 

Λάζαρος Σιάντσης

Κλινικός Ψυχολόγος -  Ψυχοθεραπευτής

 

 

Πληροφορίες

Ημ/νια Διοργάνωσης:

Δευτέρα, 28 Νοέμβριος 2022 - 2:00μμ εώς 3:00μμ

Ίσως να σας ενδιαφέρουν :